Dags för en mancave?

Standard

Gott om idéer finns det, men vad gör man egentligen åt dem? Ofta är det nog så att bråkdelen av ens idéer blir realiserade, och det är klart att det inte är det bästa av världar. Man skulle ju vilja genomföra allt man kommer på, men samtidigt får man vara lite realist också. Problemet med mig är nog att jag är alldeles för mycket realist, till den grad att det hindrar mig i min egen aktion baserat på mina önskemål. Det här med självprioritering har aldrig varit en speciellt stark sida hos mig, men jag inser nu när jag blivit rejält äldre att man också måste se till sin egen skuta. För gör man inte det så tror jag att jag kommer att bli en riktigt bitter åldring som är arg på allt och alla, när felet egentligen ligger hos mig själv. Lyckligtvis finns det tid kvar än att åtgärda denna insikt.

Dags att göra något åt källaren

Det har länge varit en plats som jag har haft stora planer för, men det har liksom inte riktigt blivit av. Jag har tänkt på både det ena och det andra, att det ska vara en plast för frun att göra något, eller om ungarna skulle vilja ha ett uppehållsrum. De har dock visat ganska svalt intresse för att nyttja utrymmet när det har kommit på tal, så nu sätter jag faktiskt ner foten och bestämmer att det är jag som ska få disponera fritt där nere. Det jag genast kom att tänka på var en mancave, med bar och barstolar, biljardbord, dart och lite annat smått och gott. En tv skulle också vara på sin plats. Jag inser ju att detta kommer att kosta en del, både när de gäller renovering av utrymmet och inredningen av det. Med en och en annan barstol behöver ju inte kosta för mycket, och renoveringen kan jag stå för själv om det skulle vara så. Så det behöver inte bli så dyrt som man kanske kan tro – det kan rent av bli en ganska billig lösning.

Jag gillar ju inredning som ni vet, men inte om det är hutlösa priser på det. Jag anser att inredning ska vara något mer än enbart något vackert att titta på – inredning ska användas och njutas av. Därför gillar jag när företag har som affärsidé att erbjuda bra inredningsgrejer till normala och realistiska priser. Det gör i alla fall att jag går igång lite extra, och som vanligt så lär jag vänta mig till http://www.chilli.se för att plocka hem den inredning som jag behöver ha till min kommande mancave. Det har visat sig vara en bra affär varje gång jag har handlat där, och mycket av det som idag finns i vårt hus kommer just från Chilli. Men jag antar väl att det är så när man väl hittat en butik som kan erbjuda en allt det som man vill ha och behöver. Det är väl rent naturligt att beställningarna blir så omfattande som de blir då.

typ såhär kanske?

typ såhär kanske?

Leave a Reply