Kanske lite sötvatten som omväxling?

Standard

overdragDet kan ju låta märkligt att en saltstänkt sjöbuse som mig själv längtar till sötvattnet, när det är havet som ger den härliga seglarbrisen. Men kärleken till vattnet går långt förbi saltvatten och segel, det spelar egentligen ingen roll vad det är för typ av vatten, det finns alltid något med det som jag kan älska. Det är just därför som jag kan hitta glädje och lycka i en normal insjö. Dessa kan man dessutom segla på om de är tillräckligt stora, vilket såklart jag uppskattar enormt. Men det finns fler sätt att få sin vattennerv kittlad. Det är faktiskt så att jag lät installera en pool i somras. Det varma vädret gjorde att de normala sjö- och havsturerna inte riktigt räckte till, så det fick bli en pool som jag och mina vänner hjälptes åt att installera.

Nu när det börjar bli höst så är båtarna sedan en stund tillbaka uppdragna och väntar otåligt på att få varmt väder igen med härligt varmt vatten. Båtarna står som alltid väl skyddade från väder och vind, men något jag insåg nu under hösten var att jag inte har tänkt på poolen! Visserligen är den tömd på vatten, men allt det skräp som nu samlas i poolens botten är inte direkt något jag ser fram emot att städa ur när våren kommer. Därför började jag kolla runt efter något som man kunde täcka över poolen med inför vintern. Poolöverdrag var precis lösningen som jag behövde för mitt läge, så nu är alla mina vattenrelaterade saker utomhus trygga och säkra inför den kommande vintern. Låt den gå över ovanligt snabbt!

Leave a Reply