Ny soffgrupp!

Standard

Nu har en stor investering skett, som kanske inte är lika stor som att köpa en segelbåt, men ändå inte billig. En soffgrupp har köpts, för att ersätta den gamla, som är både lite sliten och inte alltför snygg. Det var som sagt inte billigt, men värt varenda öre. Men även om det var dyrt så var det erbjudande som fanns på Trademax ändå riktigt bra, och det skulle ha kostat många tusenlappar mer hos någon annan möbelhandlare. Och som det heter: smakar det så kostar det.

Valet av soffgrupp var rätt så svårt, men till slut blev det ändå en mörkgrå Howard-soffgrupp. Howard-soffor ser ju alltid bra ut, och dessutom är de bekväma. En riktig klassiker, som pryder vilket hem som helst. Priset slutade på strax under 20,000 kronor, som hittat. Men nu har också ett litet problem uppstått. Även om det soffbord vi redan har är snygga, så är det osäkert om de passar ihop med Howard-soffor stilmässigt. Kanske blir det så att vi kommer att börja leta efter ett nytt soffbord också. Vad gäller inredning tänker vi aldrig kompromissa.

Men nytt soffbord får vänta tills sofforna anlänt. Vi funderar på om Tray soffbord från Trademax kan passa till Howard-soffgrupp, vad tror ni? Det kan ju vara så att soffbordet vi redan har trots allt kommer att passa ihop med dem. Det går ju inte att uttala sig tvärsäkert innan man sett hur de passar i verkligheten. Ibland så blir man ju överraskad, och två möbler som borde skära sig mot varandra passar i stället som hand i handske. Förhoppningsvis kommer sofforna inom bara några dagar, så får vi se.

Leave a Reply